MUĞLA / FETHİYE - Esenköy Şehit Cengiz Topçu Ortaokulu

Şbt

Teknofest Yarışma Başvurusu başlamıştır. İlgilenen öğrenci ve öğretmenlerimiz teknofest web sayfasını ziyaret edebilir.

Ock

Enerji haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme afişleri okulumuz web sayfasında yayınlanmıştır.

Detaylı bilgi https://enerji.gov.tr/bilgi-merkezi-enerji-verimliligi-tanitim-ve-bilinclendirme-faaliyetleri adresinde bulunmaktadır.

Ock

Ölümünün 85. yılında Atatürk'ümüzü saygıyla andık. Hep kalbimizdesin...

Kas

Okulumuz bünyesinde düzenlediğimiz programla Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Nutuk okuyan öğrencilermizin katıldığı yarışmada büyük bir coşku hakimdi. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz için güzel bir tecrübe oldu. Kendi sınıfları düzeyinde 8D, 7B, 6B ve 5D birinci olmuşlardır. Ödülleri bayram kutlama programında verilecektir.

Ock

E-Twinning projesi kapsamında öğretmenlerimize kurum içinde Güvenli İnternet semineri verilmiştir.